Het verhaal achter Comguard

Comguard is onderdeel van Aldipro Systems BV toen deze de metaalafdeling van de Sociale werkvoorziening Drechtwerk overnam. Aldipro Systems is een zeer maatschappelijk betrokken organisatie, die zijn steentje probeert bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen een kans heeft. Daarom ook werken bij Comguard bijzondere mensen met volop passie en betrokkenheid aan een bijzonder product. De productie van de lockers vindt nog steeds geheel in Nederland plaats. Dat gebeurt door deze groep bijzondere mensen die, in de ogen van Aldipro Systems, net zo goed als ieder ander recht hebben op een plaats in onze samenleving, waar ze hun werk met liefde en passie kunnen doen.

Bedrijfsfilm:

De lockers van Comguard zijn al vele jaren een begrip in lockerland. De ontwikkeling van de Comguard locker startte begin jaren 90. Aanleiding was de wens naar een concept voor het veilig opbergen van persoonlijke bezittingen in openbare gebouwen, of op andere plekken waar veel mensen komen. Bij de ontwikkeling van de Comguard-oplossing stond en staat nog steeds de nauwe samenwerking met architecten en interieurontwerpers centraal.

Voor de designers van Comguard ligt de uitdaging in het gebruik van speciale ontwerpen, materialen en kleuren. Iedere oplossing is een maatoplossing. Iedere Comguard locker valt op door zijn fraai en decoratief uiterlijk, waardoor ze een integraal deel van de gehele inrichting vormen. Bovendien kennen alle Comguard lockers een lange levensduur, hoge kwaliteit en hoge weerstand tegen ongewenste pogingen om geforceerd toegang tot de locker te krijgen.