De lockers van Comguard zijn opgedeeld in een aantal productlijnen: Comguard, Smartguard, Miniguard en Kidsguard. Maar welke producten zijn toepasbaar voor welke opberg toepassing?

Flexplek Lockers

Het aantal zzp’ers en flexwerkers in Nederland is een van de hoogste aantallen in geheel Europa. De komende jaren zal deze trend nog verder doorzetten. De werkgevers van deze tijd zullen vaker tijdelijke arbeidsplaatsen aanbieden en een hybride variant van een tijdelijk loondienstverband en zzp’er zijn is ontstaan. Dit stelt andere eisen aan de facilitaire zaken van een organisatie of onderneming. Zo zal er meer gewerkt worden met flexplekken, waarbij bureau’s niet meer geclaimd worden door een enkele gebruiker, maar ook dat ICT toepassingen per bureau gefaciliteerd moeten worden.

Een ander aspect is het opbergen van persoonlijke bezittingen. Hoe zorgt u als facilitair manager er voor dat veiligheid van deze spullen gewaarborgd blijft, of dat u juist uw clean desk policy nastreeft. Comguard is specialist op het gebied van lockers en lockersystemen. Wij bieden twee- tot vijfvaks modulaire locker systemen. Het sluitwerk kan geprogrammeerd worden door middel van een persoonlijke code of rfid-pas. Welke bijvoorbeeld ook de toegang tot bepaalde werkruimtes verschaft. Zijn er oplaadpunten nodig voor bijvoorbeeld bedrijfslaptops of telefoon oplaadpunten? Moet er gereedschap, dat op persoonsniveau bedeeld, is opgeslagen worden aan het einde van een werkdag? Dan heeft Comguard ook hierin de juiste expertise en opties om deze te integreren. Op de meeste lockers leveren wij al usb-laadpunten.

Het is mogelijk dat u ook bepaalde archiefkasten of werkkasten wilt integreren waarbij iedere medewerker zijn of haar papierwerk en werk gerelateerde spullen achterlaat. Onze specialisten staan u graag bij om te voorzien in het juiste advies en maatwerk oplossingen.Lockers bij een sportschool

Kleine lockers op evenement locaties

Of het nu gaat om evenementen van 100 personen tot 50.000 iedere bezoeker heeft een aantal belangrijke persoonlijke bezittingen bij zich. Een smartphone is niet meer weg te denken maar vergeet ook de portemonnee en sleutels niet. Ondanks de nodige controle ligt het dievengilde anno 2014 nog steeds op de loer. Er zijn altijd gasten en bezoekers die het fijn vinden om deze bezittingen op te bergen.

Wat daarnaast mogelijk is met onze Smartguard oplossingen is het opladen van deze mobile devices. Stel er zijn meerdaagse evenementen waarbij de service geboden kan worden voor het bewaren en laden van de smartphone biedt dit u een enorme potentie op service verlening. De lockers van Comguard zijn voorzien van laag spannings laadpunten in de lockers. De toegang tot deze kluisjes kan doormiddel van een munt-inworp, codes, bandjes of digitale tags.

Schoolkluisjes

Op middelbare scholen is het schoolkluisje vaak het vaste baken die een leerling gedurende een jaar toegewezen krijgt. Hoe is deze toewijzing nu geregeld? Gebeurt dit al digitaal of is de technisch verantwoordelijke binnen de organisatie hier vaak weken zoet mee? Wat als studenten telkens hun sleutels verliezen of de sloten uit de lockers vallen? Beschikt de school over schoolpassen, is het dan mogelijk om deze te laten integreren met de lockers?

Het antwoord is, ja. Het is helemaal niet tijds efficiënt om meerdere informatie systemen naast elkaar te voeren. Dit zorgt voor meer onderhoudt en weinig transparantie. Als u lockers koppelt aan de schoolpassen van de leerlingen heeft u een enkele database die tevens de informatie over gebruik registreert. Toekenning van lockers kan geautomatiseerd plaatsvinden door middel van speciale software die bij de Comguard kluisjes wordt geleverd. De formaten van de lockers kunnen verschillen per opbergbehoefte. Hier bieden wij diverse oplossingen voor zoals een twee-vaks, drie-vaks of 5-vaks locker. De kasten zijn modulair op te bouwen waardoor een goede mix mogelijk is.

Lockers bij een sportschool

Opbergmogelijkheden op sportscholen:

Nog even snel naar de sportschool na afloop van de studie uren of werkdag. Vaak onderweg naar huis nog evne langs de sportschool. Mensen dragen vaak persoonlijke bezittingen bij zich die ze tijdelijk willen opbergen. Hoe weet ik eigenlijk hoeveel ruimte ik voor deze lockers moet reserveren? De opberg specialisten van Aldipro en Comguard weten hier het juiste antwoord op. Vaak is er mix nodig in de kleedkamers, grotere opbergkasten voor sporttassen en wat kleinere lockers voor rugtassen. De toegangscontrole kan aan de pas gekoppeld worden maar ook door middel van een tijdelijke code of vaste sleutel. Comguard biedt hierin diverse mogelijkheden.

 

Lockers in de gezondheidszorg:

Om de integriteit, betrouwbaarheid en vakkundigheid van de zorg te kunnen garanderen staat de organisatie dagelijks voor een grote uitdaging. Dit geldt ook op het gebied van toegangscontrole en uitgifte van artikelen ten behoeve van de zorg. Bij het personeel kun je denken aan kleding uitgifte, postkasten, of uitgifte van pbm’s.